Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Väggskivor Brannit

Brandhämmande och färdigmålade väggskivor som är lika
enkla att montera som alla våra andra skivor.

 • Mer om Väggskiva Brannit

  Klicka här för att läsa mer

   

  Huntonit Brannit är den idealiska lösningen när det kommer till brandhämmande tak- och väggskivor och är noggrant utformade för att uppfylla brandbestämmelserna och bevarar samtidigt estetiken i ditt rum.

  Egenskaper av Huntonit Brannit Tak- och Väggskivor

  Huntonit Brannit tak- och väggskivor har flera imponerande egenskaper som gör dem till det bästa valet för brandhämmande beklädnad:

  • Brandhämmande Prestanda: Dessa skivor har testats noggrant och uppfyller kraven för beklädnad K10 B-s1, d0 enligt NS-EN 13 501 - 1: 2002. 
  • Standardvit med Brandhämmande Färg: Skivorna är förmålade i Huntonits standardvita färg.
  • Fästegenskaper: Med sina mycket bra fästegenskaper för spik och skruv är installationen av Huntonit Brannit skivor enkel och effektiv.
  • Användningsområden: Det är viktigt att notera att dessa skivor inte bör användas i våtutrymmen, men de är perfekta för de flesta andra rum i ditt hem eller arbetsplats där brandsäkerhet är av största vikt.

  Varför välja Huntonit Brannit Tak- och Väggskivor?

  När du väljer Huntonit Brannit tak- och väggskivor får du en pålitlig och brandsäker lösning. Dessa skivor är noggrant testade och uppfyller brandkrav, vilket ger dig trygghet och säkerhet.

  Brannit är testad hos SINTEF, Norges branschtekniska laboratorium, och Statens Provningsanstalt. Uppfyller kraven för invändigt ytskikt B-s1, d0 – enligt EN 13501-1:2007 + A1:2009.

  OBS! Brannitskivor ska ej användas i bad- eller våtrum.


Filtrera
Tjocklek mm (0/1 vald)
Bredd mm (0/1 vald)
Längd mm (0/2 valda)
Sortera
2 produkter
Visa fler