Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Tillbehör Laminatbänkskivor

Tillbehör till laminatbänkskivor för ett komplett montage.

 • Mer om Tillbehör till Laminatbänkskivor

  Klicka här för att läsa mer

   

  Fullända Ditt Köksmontage med anpassade tillbehör till Laminatbänkskivor


  Bakkantslist för Extra Lyxig Känsla

  Vår bakkantslist, med rundad kant upptill, är det perfekta tillbehöret för att ge din laminatbänkskiva en extra lyxig känsla. Den matchar dekoren på din bänkskiva och monteras enkelt på bänkskivan och mot väggen. För att säkerställa en tät passform, använd fogmassa mot bänkskivan och fäst mot väggen med sättlim.

  Laminatkantlist med Enkel Montering

  Vår kantlist till laminatbänkskiva är utformad för enkel montering utan kladd med lim eller strykjärn. Den är försedd med en dubbelsidig tejp som sitter på listen, vilket gör det smidigt att fästa den på plats. Varje förpackning innehåller 2 stycken kantlister för att täcka dina behov.

  Aluminiumlister för Skarvning och Avslutning

  Våra aluminiumlister är utformade för att underlätta skarvning och avslutning av 28mm laminatbänkskivor med rundad framkant.

  Vi erbjuder:

  • T-skarvlist: Anpassad för kortsidan på din bänkskiva och perfekt för att skarva två skivor i längden.
  • Vinkelskarvslist: Idealisk vid skarvning av skivor som monteras i vinkel, särskilt anpassad för 28mm laminatbänkskivor med rundad framkant.
  • Ändavslutningslist: Ett alternativ till laminatkantlist för att avsluta kortsidan på din 28mm laminatbänkskiva med rundad framkant.

   Med våra tillbehör till laminatbänkskivor kan du förfina och fullända ditt köksmontage. Oavsett om du söker extra lyx, enkel montering eller praktiska lösningar för skarvning och avslutning, har vi de rätta tillbehören för att ge din köksdesign den perfekta slutlig touchen

    
Filtrera
Lagertyp (0/1 vald)
Märkning (0/2 valda)
Färg (0/6 valda)
Yttextur (0/9 valda)
Sortera
5 produkter
Visa fler