Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Skivcoacher

SKIVCOACHERNA BYGGER VÄRDE

Ta gärna kontakt med någon av våra Skivcoacher så kommer vi och besöker ert byggföretag eller projekt tillsammans med någon av våra återförsäljare.
Vi deltar gärna i diskussioner i både planeringsskede som i start eller projektmöten.

  

Emil Larsson

Emil Larsson, Säljare Norrland

Emil har trots sin ungdom en gedigen bakgrund för att bidra med kunskap till våra kunder. Är i grunden utbildad snickare och har efter arbete på byggföretag utbildat sig och arbetat som gymnasielärare under några år. Emil är en trygg norrlänning med sportintresse och som gärna njuter av friluftsliv i fjällen.
Emils distrikt sträcker sig från Medelpad och norrut.

Peter Blomberg

Peter Blomberg, Säljare Svealand

Peter har en gedigen erfarenhet av försäljning inom flera branscher. Dom senaste 12 åren har Peter arbetat med byggmaterial och försäljning och utbildning mot byggmaterialhandeln.
Peter är en lugn och trygg person som gärna njuter av en båttur i Roslagens skärgård.
Peters distrikt är Svealand.

Daniel Brobert

Daniel Brobert, Säljare Norra Götaland och Gotland

Daniel har med sin erfarenhet från försäljning av köksinredning och infästning skaffat sig en bred erfarenhet av byggmaterial och byggbranschen. Han har med ett genuint intresse senaste åren även skaffat sig en bred kunskap om byggskivor hos oss på BOA. Daniel åker gärna skidor eller håller utbildning i kajakpaddling.
Daniels distrikt är norra Götaland och Gotland

Ludvig Lindqvist

Ludvig Lindqvist, Säljare Södra Götaland och Bohuslän

Ludvig är en ung och hungrig säljare med ett starkt driv att lära känna Er kunder. Har nyligen börjat hos oss på BOA men har en ambition att snabbt lära sig produkterna och ge Er bästa service.
Ludvig ansvarar för Södra Götaland samt Bohuslän och utgår från Båstad.

Lennart Ideskär

Lennart Ideskär, Försäljningschef

Lennart har en lång erfarenhet att arbeta med byggmaterial och försäljning inom ett flertal olika produktområden. Han har även varit ansvarig för ett byggföretag under några år och har förståelse för byggarens vardag.
Tillsammans med BOA:s säljare brinner Lennart för att förmedla kunskap om byggskivor till alla aktörer inom Byggindustrin.


Kontakta våra skivcoacher

Tack! Vi kontaktar dig inom kort