Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Kundsupport

Vår kundsupport hjälper er med era ordrar och frågor via mail och telefon. 

Ta gärna kontakt med någon av våra Skivcoacher så kommer vi och besöker ert byggföretag eller projekt tillsammans med någon av våra återförsäljare.
Vi deltar gärna i diskussioner i både planeringsskede som i start eller projektmöten.

  

Theres Bort

Theres Borg, Gruppledare kundsupport

Theres har jobbat på BOA i 11 år. Hon tycker det är roligt att prata med olika kunder långt om i landet och tycker att alla är så trevliga. Theres gör gärna offerter till kunder och tycker det är roligt att överraska kunderna med att svara snabbt på deras frågor eller order.

 

Linda Håkans

Linda Håkans, kundsupport

Linda har jobbat med serviceyrken i hela sitt liv. Från barnskötare till butikssäljare och sedan 10 år tillbaka med kundsupport på BOA. Linda tycker att kundkontakten är rolig och brinner för att ge våra kunder god service med bästa möjliga hjälp och ett bra bemötande. På sin fritid tycker hon om att baka, läser gärna en god bok och tycker om att dansa. Hon har även en passion för skor.

Ida Flygare

Ida Flygare, kundsupport

Ida har jobbat på BOA i 13 år, med början i receptionen och med allt som hör det till och sedan en tid hittar ni henne på vår kundsupport. Sedan tidigare har hon med sig erfarenheter från logistik och service i växel. Fritiden ägnar hon mycket tid till träning och till största del ultralöpning.


Kontakta vår kundsupport

Tack! Vi kontaktar dig inom kort