Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

 

BYGGPROCESSEN

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA BYGGPROCESSEN

Var du än befinner dig i dina projekt står din personliga skivcoach till din tjänst. Det kan gälla inköp, material- och arbetstidskostnader, monteringstider, förbättrad ergonomi och minskad sjukfrånvaro, planering vid startmöten och materialberäkning. Självklart även flexibel administration, service- och logistiktjänst samt uppföljning. Skivcoacherna informerar också om våra miljövänliga lösningar och bjuder in till utbildningar i BOA Constructor.

 

Kostnadsfria BOA Objekt ger dig råd.

1 - Ekonomi  

Du kan tjäna massor av pengar. Genom inköp, utrymme, monteringstid. Fel materialkostnad, arbetstidskostnad gör det dyrt. Fel funktion kan det också bli.

 

2 - Tid

Använd din personal på bästa sätt. En del av våra skivor spar monteringstid, vilket gör att dina anställda kan användas effektivt på ett annat bygge eller annan del av bygget.

 

3 - Ergonomi

Vi har både lättare skivor, mindre skivor och skivor som man monterar på olika ledder. Allt för att dina byggjobbare inte ska belasta sina kroppar i onödan, vilket gör att de får en bättre arbetsdag och blir sjuka mindre.

     

4 - Planering

Är man väl förberedd är det enklare att vara spontan. Vi är gärna med på startmöten och möten under själva byggprocessen, för bästa totalekonomi och produktoptimering.

   

5 - Logistik

Vi formar hela verksamheten efter olika typer av byggens behov för att ha en service- och logistiktjänst som säkerställer att det aldrig saknas önskade skivor. 2013 stod vårt nya huvudkontor och logistikcenter klart i Rosersberg, vilket inneburit att vi tagit logistiken in i framtiden.

 

6 - Utbildning

I vår skivskola, BOA Constructor, anpassar vi utbildningen efter deltagarnas befattningar. Områden kan vara inköp, ergonomi, miljö, produktoptimering och montering. Läran om olika material och tjocklekar ingår i alla utbildningar.

    

7 - Miljö

Sedan 2009 har verksamheten varit certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 9001:2008 och miljöstandarden ISO 14001:2004.
Redan 1983 tog vi in våra första Svanenmärkta träskivor. Många av våra leverantörer är spårbarhetscertifierade och från och med oktober 2014 är även vi det.

 

8 - Beräkning

Vi har beräkningsprogram, vilka fungerar på alla typer av byggprojekt. Vi sätter oss och räknar på alla olika byggmoment för att optimera vilka skivor som är lämpligast.

    

9 - Administration

Vi stämmer av hur era rutiner ser ut och anpassar oss efter hur ni vill lägga upp hela administrationen kring er verksamhet.