Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Utbildning

LÄR DIG VÄLJA RÄTT SKIVA I SKIVSKOLAN!

Ett enkelt sätt att få nöjdare kunder!

Med lite extra kunskap kan ni råda era kunder till ännu bättre val av byggskivor i fortsättningen. Därför vi har tagit fram en enkel e-learningkurs anpassad för bygghandelns personal. En översiktlig kurs med grunderna ur vårt stora kursprogram för byggmaterialsäljare, BOA Constructor.

Utbildning online

Vår e-learningkurs är ett snabbt och enkelt sätt att lära sig grunderna om byggskivor. Du gör den själv på datorn eller mobilen, och när det passar dig bäst. Det tar inte mer än en halvtimme och du kan när som helst pausa och fortsätta senare, så att det inte stör arbetet.

 Till grundkurs skivskolan >>

Här finns även vår fördjupningskurs där du lär dig mer om spånskivor.
Till fördjupningskurs spånskivor >>

Behöver du hjälp med inlogg ? 
Följ vår lathund  för inlogg här >> 

   

 

BOA Constructor

BOA Constructor är en mer omfattande skivutbildning som skräddarsys för just Ert behov och riktar sig till dig som vill ha fördjupad skivkunskap.
I vår skivskola BOA Constructor får du ta del av den senaste kunskapen och bland annat lära dig allt om olika material och format. Men framförallt vad de är bra för och vilken del av bygget de passar till.

Utbildningen sker på plats hos Er alternativt via Teams.

Utbildningslängd: ca 2 timmar

INTRESSEANMÄLAN - BOA Constructor
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så återkommer vi till dig med mer information om kursen och hur du kan anmäla dig!
Du kan också kontakta oss via kontaktsidan.

  

Tack! Vi kontaktar dig inom kort