Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Väggskivor DecoWall

Designade väggpaneler av trä

Naturlig elegans och enkel installation

 • Mer om Väggskivor DecoWall

  Klicka här för att läsa mer

   

  Imponerande väggpanel med en autentisk känsla och utseende

  DecoWall erbjuder en imponerande väggpanel med en autentisk känsla och utseende. Tillverkad av OSB-kärna och digitaltryck skapas en unik estetisk yta som passar både rustika och moderna miljöer. Med sin typiska OSB-struktur får skivan en karaktäristisk design och dess matta yta med struktur ger en behaglig känsla vid beröring och skapar en atmosfär av naturlig elegans.

  Enkel installation och mångsidig användning

  Med sin praktiska T&G-profil möjliggör DecoWall enkel montering och skapar en vägg med nästintill osynliga skarvar. DecoWall är mångsidig och passar perfekt för olika rum som vardagsrum, sovrum, kontor och garderober. Dessutom fungerar den utmärkt för mässmontrar, popup-butiker och butiksinredning.

  Miljövänlig och hälsosam

  DecoWall är en miljövänlig produkt med formaldehydfri limning, vilket säkerställer en hälsosam inomhusmiljö.

  Smidiga kombinationsmöjligheter och enkel skötsel

  DecoWall går utmärkt att kombinera med de normala listsortiment som finns i bygghandeln för att skapa snygga avslut i monteringen. 
  Skivorna är även enkla att kapa med vanlig sågklinga. Använd vasst sågblad med många tänder för bästa sågsnitt utan flisor.

  För och rengöring krävs bara vanligt vatten och en fuktig trasa, undvik dock användning av rengöringsmedel med slipande komponenter.

   

  Sammanfattningsvis är EGGER DecoWall en högkvalitativ och mångsidig väggpanel som erbjuder både estetiskt tilltalande design och praktisk funktionalitet för olika inredningsprojekt.

   

  DOKUMENT

  Monteringsanvisning DecoWall  

 • Vanliga frågor - Väggskivor DecoWall

  Klicka här för att läsa mer

   

  Hur kan DecoWall-ytan rengöras?

  Det finns en lätt skyddslack på ytan. Torka endast med fuktig trasa, om nödvändigt med lite diskmedel. Använd inga rengöringsmedel med slipande komponenter för att undvika skador på ytan.

  Vad är den maximala vägglängden?

  Vid montering av DecoWall bör en expansionsfog lämnas var 10:e meter av väggens längd.

  Kan DecoWall även installeras stående?

  Ja, not- och fjäderprofilen är densamma på lång- och kortsidan.

  Kan DecoWall även limmas direkt på väggytan?

  Ja, om ytan är tillräckligt plan. Baksidan av skivan är slipad och ger en lämplig, absorberande underlag. Vi rekommenderar alltid att använda ett permanent elastiskt parkettlim (inget dispersionslim).

  Krävs det speciella tillbehör till DecoWall?

  De flesta byggvaruhus erbjuder ett stort sortiment av de monteringstillbehör och lister som du kan behöva för ditt projekt.

  Är DecoWall-ytorna ljusäkta?

  Ja, dekorerna är testade enligt gällande teststandard med hjälp av XENON test och, med uppmätta värden mellan 4,5 - 5, uppnådde tillförlitligt det nödvändiga 
  klassificering > 4 (gråskala).


Filtrera
Lagertyp (0/1 vald)
Längd mm (0/2 valda)
Dekor/Mönster (0/5 valda)
Sortera
5 produkter
Visa fler