Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Om BOA

BOA levererar byggskivor till Svensk Byggindustri över hela Sverige.
Våra skivor kommer från producenter i hela världen och vi väljer med omsorg ut kvalitetsprodukter till vårt breda sortiment som passar in i vår hållbarhetslinje för en giftfri, ansvarsfull och hållbar byggbransch. Med kunden i fokus och med den modernaste logistiken är vi en av de ledande skivleverantörerna i Sverige.

Vi finns i Sverige med huvudkontor och lager i Rosersberg i närheten av Arlandastad.
Företaget omsätter 500 MSEK. Vi har även verksamhet i Norge och Baltikum och totalt omsätter hela gruppen, 750 MSEK.

 

Rätt skiva till rätt del av bygget.

Som en komplett och kunnig leverantör av byggskivor kan vi erbjuda många olika skivtyper och varianter av dem. I vårt skivlager har vi över 600 artiklar i lager- och över 1100 artiklar i beställningssortiment från världens ledande fabrikanter, vilka vi vet kan leverera rätt kvalitet under lång tid. Det vill säga, det är endast de bästa som får äran att ta plats i vår skivsamling. Vi utvecklar hela tiden produkter, marknader och medarbetare för att ligga steget före och att vara din leverantör för framtiden.

 

I vårt toppmoderna logistikcenter har vi koll på varje skiva.

När vi 2013 invigde vårt skräddarsydda huvudkontor och logistikcenter i Rosersberg slog alla våra drömmar in. Här har vi allt under ett tak och total kontroll på skivorna från att de kommer hit till att kunderna får dem levererade. Hela logistikcentret har dessutom närvarobelysning och med våra eldrivna motviktstruckar har vi fått en tystare arbetsmiljö utan avgaser.
Se vår film från byggnationen