Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Historia

Ett resvant familjeföretag med unikt skivintresse

Sedan 1942 har vi arbetat med att hitta de rätta skivorna från de bästa producenterna runt om i världen. Över 80 års erfarenhet har lärt oss en sak: Alla moment på ett bygge kräver olika skivtyper. Av detta skäl har vi ett brett och djupt sortiment av träbaserade skivor i olika format och tjocklek. Företaget är sedan starten ett familjeföretag och ägs fortsatt av familjen Andrén.

Vår skivkunskap är något vi också vill dela med oss av till alla vi jobbar med, därför erbjuder vi skivskolan BOA Constructor, där vi förmedlar den senaste kunskapen. Vi är BOA. Vi kan, vi har och vi levererar skivor till bygget.

Alltid på hyllan hos bygghandeln, kräver en logistik i världsklass

Då vi har hämtat skivor från världens alla hörn under lång tid, har vi fått unika kunskaper om logistik. Vi formar hela verksamheten efter bygghandelns behov för att ha en service- och logistiktjänst som säkerställer att det aldrig är tomt på hyllan. På BOA värderar vi kvalitet och hög servicenivå. Vi arbetar ständigt för att förbättra beställningsrutinerna, vilket ökar både snabbheten och säkerheten. Du bestämmer hur stor leverans du vill ha och hur ofta du vill ha den, och vi ser till att du får den dagen efter eller efter önskemål.

Rätt skiva till rätt del av bygget

Som en komplett och kunnig leverantör av byggskivor kan vi erbjuda många olika skivtyper och varianter av dem. I vårt skivlager har vi över 600 titlar från världens ledande fabrikanter, vilka vi vet kan leverera rätt kvalitet under lång tid. Det vill säga, det är endast de bästa som får äran att ta plats i vår skivsamling. Vi utvecklar hela tiden produkter, marknader och medarbetare för att ligga steget före och att vara din leverantör för framtiden.

 

Från vårt 75-årsjubileum 2017

BOA förr

Jörgen Sågman vd samt Björn Andren