Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Väggskivor Folierade

Folierade väggskivor färdiga och redo att direkt monteras.

 • Mer om Väggskivor Folierad

  Klicka här för att läsa mer

   

  Enkel montering och hög kvalitet med Forestia Färdigvägg

  Forestia's folierade väggskivor är det optimala valet för ditt nästa projekt, oavsett om det är ett kontor, tvättstuga, förråd eller garage.

  Färdiga och bekväma lösningar:

  Forestia's folierade väggskivor levereras färdiga och redo att monteras direkt på plats. Det sparar dig tid och ansträngning.

  Not och Fjäder för enkel installation:

  Alla våra väggskivor är utrustade med not och fjäder på långsidorna, vilket säkerställer en smidig och säker installation. Detta gör dem perfekta för både DIY-projekt eller professionell montering.

  Mångsidig användning i torra rum:

  Våra folierade väggskivor är utformade för att användas i torra rum, vilket innebär att de är lämpliga för en mängd olika miljöer.

  Enkel montering på trä- eller stålreglar:

  Vår väggskiva är utformad för enkel montering och kan installeras på både trä- och stålreglar. Det ger dig flexibilitet när det gäller hur du vill bygga och inreda dina utrymmen.

  Inget behov av efterbehandling:

  Efter att väggskivan har monterats behöver den ingen ytterligare behandling. Det sparar inte bara tid utan även pengar på efterbehandlingsprodukter.

  Professionellt resultat utan besvär:

  Med folierade väggskivor från Forestia är det enkelt att uppnå ett professionellt resultat. Vår fokus på kvalitet och användarvänlighet säkerställer att din installation blir smidig och ger ett bra resultat.

   


Filtrera
Märkning (0/1 vald)
Tjocklek mm (0/1 vald)
Bredd mm (0/1 vald)
Längd mm (0/1 vald)
Sortera
6 produkter
Visa fler