Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Skärbrädor

Massiv skärbräda i ändträ som ger en gedigen känsla i köket.

Passar utmärkt att både bereda och servera mat och delikatesser på.

 • Mer om Massiva Skärbrädor

  Klicka här för att läsa mer

   

  Massiv skärbräda i ändträ - Din vän i köket

  Vad är väl ett kök utan en gedigen skärbräda?
  Ett kök utan en pålitlig skärbräda är som en symfoni utan musik.  Vår skärbräda ger inte bara en gedigen känsla i köket, den är också miljövänlig och hållbar.

  På BOA erbjuder vi skärbrädor av högsta kvalitet, tillverkade av fyra centimeter tjockt ändträ av ek. Dessa massiva skärbrädor ger inte bara en gedigen känsla i köket, utan är också praktiska och mångsidiga. Med sina rundade kanter är de perfekta både för att bereda och servera mat och delikatesser.

  Våra skärbrädor är omsorgsfullt behandlade och levereras grundoljade för att behålla sin naturliga skönhet. Genom att enkelt olja in dem någon gång per år kommer de att förbli din trogna kökskamrat lång tid framöver. Investera i en skärbräda från BOA och upplev hur den blir en ovärderlig del av din matlagning och servering. Med flera varianter och format kan du välja den skärbräda som passar perfekt till ditt kök och din stil. Från mindre brädor för enklare uppgifter till större brädor för festliga tillfällen, vi har något för alla.

  En annan fördel med vår massiva skärbräda är dess knivvänliga yta. Den är skonsam mot dina knivar och håller dem vassa längre.
  Dessutom är det en fröjd att jobba på denna skärbräda, med dess jämna och stabila yta.

  Ge ditt kök den kärlek det förtjänar med våra gedigna skärbrädor i ändträ av ek. 
  Vi erbjuder flera varianter och format, så du kan hitta den perfekta skärbrädan som passar just dig.

  DOKUMENT

  Produktblad

 • Vanliga frågor - Massiva Skärbrädor

  Klicka här för att läsa mer

   

  Hur underhåller jag min skärbräda från BOA?

  För att underhålla din skärbräda, olja in den någon gång per år med matolja eller specialbehandlad träolja. Detta kommer hjälpa till att skydda träet och behålla dess skönhet över tid.

  Finns det olika storlekar att välja mellan?

  Ja, vi erbjuder skärbrädor i flera varianter och format, så du kan välja den storlek som bäst passar dina behov och kökets utrymme.

  Är skärbrädorna lämpliga för servering av mat?

  Absolut! Våra skärbrädor är utformade för att både bereda och servera mat och delikatesser, vilket gör dem till en mångsidig och praktisk köksaccessoar.

  Kan jag använda skärbrädorna till skärning av alla typer av livsmedel?

  Ja, våra skärbrädor av ändträ ek är lämpliga för skärning av olika typer av livsmedel, inklusive grönsaker, frukt, bröd, kött och mer. Se till att rengöra dem ordentligt efter användning för att bibehålla god hygien.


Filtrera
Lagertyp (0/1 vald)
Märkning (0/2 valda)
Tjocklek mm (0/1 vald)
Bredd mm (0/2 valda)
Sortera
2 produkter
Visa fler