Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

 

Nyhet! 

Väggskivor med anitbakteriell effekt

 

 

Nu har Fibos alla väggskivor dokumenterad antibakteriell effekt

Rengöring av olika slags ytor har fått större uppmärksamhet de senaste par åren. Med väggskivornas dokumenterade antibakteriella yta blir det nästan omöjligt (99,99 %) för bakterier att överleva.

Lika bra effekt oavsett dekor
Den antibakteriella ytan har testats grundligt i ett oberoende laboratorium enligt den internationella standarden ISO 22196:2011.

– Vi har testat alla våra ytstrukturer, och för samtliga kombinationer är den antibakteriella effekten otvetydig. Detta innebär att Fibo väggsystem nu är ett ännu bättre val för alla som värdesätter vattenbeständiga ytor som är enkla att rengöra, säger Fibos produktutvecklingschef Elise Almås

Uppfyller proffsmarknaden hygienkrav
Den antibakteriella effekten är ett extra plus utöver certifieringen som ECO Product, som även den ställer höga hygienkrav.
Till skillnad från kakel har Fibo väggsystem släta ytor som gör väggskivan enklare att rengöra och motverkar smuts- och mögelbildning. Med en fullständigt vattentät fuktspärr på väggskivans framsida behöver man inte heller oroa sig för dolda vattenskador bakom väggskivan.
Allt fler inom hälsosektorn väljer Fibo väggsystem till både badrum, kök och andra gemensamhetsutrymmen tack vare de prisvärda och slitstarka ytorna som uppfyller stränga hygienkrav.


Se alla våra våtrumsskivor >>