Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
1-heart-solid
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

FORESTIA

Monteringsset Forestia Premium Ceiling styrskena m slagkloss

Monteringsverktygen i form av Forestia styrskena och slagkloss är specialanpassade för Forestia Premium Ceiling och måste användas för ett bra resultat.

Artikelnr 30041164
GTIN: 7029560001961
Lagervara
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 3-7 leveransdagar vid tillgänglig volym

Perfekta Monteringsverktyg för Premium Ceiling
För att säkerställa ett smidigt och felfritt montage av din Forestia Premium Ceiling är det avgörande att använda de rätta verktygen.

Våra specialanpassade monteringstillbehör, Forestia styrskena och slagkloss, är speciellt utformade för att säkerställa att installationen blir enkel och att slutresultatet perfekt.

Dessa verktyg är utformade för att passa perfekt med Premium Ceiling och dess låsprofil. Genom att använda dem kommer du att uppnå den precision som krävs för att skapa ett snyggt och sömlöst tak.

Använd Forestia styrskenan från och med den andra skivan på första raden. Genom att placera styrskenan i profilen och slå mot den med slagklossen säkerställer du att takskivorna ligger helt jämnt i förhållande till varandra. Detta är en viktig del av installationen för att garantera ett perfekt slutresultat.

 

 

Vikt (kg/st) 2.4
Varumärke Forestia
Ursprungsland NO
Tullstatsnummer 7604299090

Vanliga frågor

På vår sida Vanliga frågor hittar du våra vanligaste frågor och svar.

Har du frågor om den här specifika produkten så är du välkommen att kontakta oss med din fråga här i formuläret.