Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

Lär känna Gabriella - Vår hållbarhetskoordinator

 

"Jag har drömt om att få arbeta med företags omställning mot ett hållbart samhälle och nu får jag göra det tillsammans med BOA.
Det känns väldigt roligt!"

 

Om Gabriella:

Förutom min stora passion för miljö och hållbarhetsfrågor så ligger musik mig varmt om hjärtat. Jag har gått i musikklasser och sjungit i kör nästan hela mitt liv. Jag tycker också väldigt mycket om träning och hälsa, nu i sommar har jag varit och vandrat i Norrland.
 

Min nya roll hos BOA:

Jag kommer att arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor i stort, vilket innebär att jag har ansvar över att vi levererar produkter med den höga kvalitet som vi lovar. Det gör jag bland annat genom att ha koll på dokumentation från våra leverantörer, göra kontinuerliga kontroller samt jobba med våra uppsatta mål inom kvalitet.

Den andra stora delen handlar om miljö. Här kommer jag jobba med olika hållbarhetsprojekt, snart kommer vi exempelvis få upp solceller på taket. Det handlar även om att ta fram data, redovisa våra utsläpp och jobba mot våra miljömål.

Första tiden hos BOA: 

Min första tid på BOA har varit väldigt intensiv med många viktiga arbetsuppgifter och mycket eget ansvar. Det är något jag verkligen uppskattar eftersom jag då snabbt kommit in i arbetet och lärt mig otroligt mycket på kort tid.

Tidigare erfarenhet:

Jag har en master i miljövetenskap från Stockholms Universitet, vilket har gett mig djup kunskap inom hållbarhet i stort. Jag har arbetat som projektledare för Sustainergies Academy och varit informatör för FN:s globala mål.

Vad jag ser fram emot i min nya roll:

Jag ser fram emot att driva på BOA:s hållbarhetsarbete så att vi fortsätter att ligga i framkant. Det ska vara en självklarhet att BOA levererar Schyssta Skivor och bidrar till en giftfri, ansvarsfull och hållbar byggbransch.

Jag ser också fram emot att få prata med alla våra kunder, leverantörer och intressenter för att få höra vilka önskemål, krav och förväntningar som finns på oss som företag.


Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete?

Kontakta Gabriella, vår Hållbarhetskoordinator
Tel: +46 (0)8 623 41 05
Email: gabriella.christenson@boandren.se