Group 3 Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch.
search Created with Sketch.

 

Årets leverantör 2022

 

Tilldelas Finnish Fibreboard, stort grattis!

Varje år gör vi på BOA en noggrann utvärdering av våra leverantörer och de produkter som de tillhandahåller baserat på föregående år.

Vi bedömer leverantörerna på ett flertal parametrar, bland annat:
• hur samarbetet fungerar
• hållbarhetsarbetet
• logistikfrågor

Och vi vill uppmärksamma den leverantör som enligt vår bedömning fungerat bäst under året 2022.

Det är med glädje vi konstaterar att Finnish Fibreboard blir Årets leverantör till BOA!
 

Motiveringen lyder:

Årets leverantör 2022 tilldelas Finnish Fibreboard för deras högkvalitativa boardskivor med ett brett användningsområde. Gedigen produktionsstyrning har inneburit hög leveranssäkerhet för oss under 2022. De logistiska utmaningar vi haft under året har Finnish Fibreboard på ett föredömligt sätt hjälpt oss igenom. Ett fantastiskt bra samarbete på alla plan bidrog till att vi gemensamt hade stor framgång under 2022.

Finnish Fibreboard har de senaste åren tydligt utvecklat och förbättrat sitt kvalitets- och miljöarbete. Till produkterna inkluderas information om innehåll, prestanda och miljöpåverkan genom hela livscykeln, vilket efterfrågas av slutkunden och gör det enklare att göra rätt val – både för ändamålet och för miljön.


FINNISH FIBREBOARD – Högkvalitativ Board från Finland!

Med hjälp av fabrikens moderna och högteknologiska utrustning övervakas produktionsprocessen ständigt för att säkerställa att produkterna levereras av högsta kvalitet.
Produkterna är vänliga både mot människors hälsa och mot vår miljö, är starka och har utmärkta egenskaper för vidare förädling.

Läs mer om våra produkter här>>